skip to Main Content

предмети

3

ЈО ги презеде предметите од СЈО

Јавното обвинителство на Република Северна Македонија вчера ги презеде предметите од Јавното обвинителство за гонење на кривични дела поврзани и кои произлегуваат од содржината на...

Back To Top