skip to Main Content

права

4

Конституирана Интерпартиската парламентарна група за правата на лицата со хендикеп

Работен состанок за конституирање на Интерпартиската парламентарна група (ИППГ) за правата на лицата со хендикеп се одржа вчера. Освен формирањето на новиот состав на ИППГ,...

3

Работниците кои се ослободени од работни обврски имаат право на целосна плата

Здравствената кризна состојба предизвикана од коронавирусот се претвори и во работничка криза, а најзасегнатите групи се хронично болните, родителите на деца до 10 годишна возраст...

6

Предог- закон за унапредување и заштита на правата на немнозинските заедници

Министерката за правда, Рената Дескоска се сретна со директорот на Агенцијата за унапредување на правата на заедниците, г. Илхан Рахман, и заменки-директорот на АОПЗ г....

Back To Top