skip to Main Content

пожар

6

Ќе се обезбеди финансиска помош и живеалишта за семејствата чии домови изгореа во Шуто Оризари

На денешната седница Владата на Северна Македонија го задолжи Министерството за труд и социјална политика да додели финансиска и друга помош за семејствата чии домови...

3

Две лица под истрага за пожарот во куќа и ресторан во скопско Дебар Маало

Основното јавно обвинителство Скопје донесе наредба за спроведување истражна постапка против две лица за кривично дело – тешки дела против општата сигурност во врска со...

Back To Top