skip to Main Content

комисија

2

Формирана е привремена Комисија за следење на евентуални изборни нерегуларности

Јавниот обвинител на Република Северна Македонија донесе Одлука за формирање привремена Комисија за следење на евентуални нерегуларности поврзани со извршување на кривични дела од Глава...

6

Усвоена Предлог-програмата за одбележување јубилејни годишнини за 2020 година

Комисијата за култура на вчерашната 25. седница ја усвои Предлог-програмата за одбележување јубилејни годишнини на значајни настани и истакнати личности за 2020 година. При подготовката...

3

Се формира меѓудржавно тело за заедничко управување со природното и културното наследство во Охридскиот Регион

Mинистерот Едмонд Адеми вчера во својство на претседател на Националната Комисија за УНЕСКО, оствари работни средби со министерката за култура, Елва Маргарити и министерот за...

Back To Top