skip to Main Content

застареност

6

Застаре предметот „Траекторија“, трошоците ќе се наплатат од буџетот на државата

Адвокатот на Груевски кој му беше поставен по службена должност иницираше, а судијата Горан Бошевски денеска констатираше дека на експремиерот Никола Груевски, повеќе не може...

Back To Top