skip to Main Content

закон за јавни собири

3

Блупринт реагира: Власта се обиде да го цензурира правото на протест

Блупринт групата за правосудство остро реагира на предложените измени и дополнувања на Законот за јавните собири, кои Владата ги повлече под притисок на јавноста. Измените...

2

Повлечени Предлог-измените на Законот за јавни собири

Владата на Република Северна Македонија ги слушна забелешките на граѓанските организации за најавените предлог-измени на Законот за јавни собири и на денешната 164-та седница одлучи...

Back To Top