skip to Main Content

барање

5

Врховен го отфрли барањето на Груевски за преиспитување на пресудата за „Насилство во Општина Центар“

Врховниот суд на РСМ до Основниот кривичен суд Скопје достави решение со Квп2 48/2022 со кое советот на Врховниот суд постапувајќи по барање на осудениот...

4

Министерството за правда го испрати барањето за екстрадиција на Груевски

Министерството за правда попладнево соопшти дека го испратило барањето за екстрадиција на поранешниот македонски премиер Никола Груевски до Министерството за правда на Унгарија. – Барањето...

Back To Top