skip to Main Content

Штип

6

Пронајдени околу 80 килограми марихуана во Штип, дилерот е во притвор (фото)

На 01.11.2018 година, по претходно добиени оперативни сознанија за поседување на поголема количина марихуана, на регионалниот пат Штип – Плачковица, кај с. Стар Караорман од страна...

Back To Top