skip to Main Content

Труст

3

Ајро и Бубевски ги отфрлаат како невистинити сите наводи во кривичната пријава од Државното правобранителство за „Труст“

Сите наводи во кривичната пријава поднесена од Државното правобранителство, а која се однесува на постапката за конфискација на имотот во предметот „Труст“ целосно ги отфрламе...

Back To Top