skip to Main Content

Кочани

19

Кривична за две лица и здружение на граѓани од Кочани за присвојување средства од Европската заедница

Денеска од страна на Одделението за внатрешни работи Кочани во координација со надлежно јавно обвинителство поднесена е кривична пријава до Основно јавно обвинителство Кочани против...

5

Триесет дена нема да работи компанија која енормно го згадувала воздухот во Кочани

Државниот инспекторат за животна средина на 8 ноември донесе решение со кое се забранува работата на правниот субјект „Пејпар Мил“ од Кочани заради континуирано надминување...

Back To Top