skip to Main Content

ВМРО-ДПМНЕ

4

Николоски: ВМРО-ДПМНЕ завршува со хипотеките од минатото

По завршување на синоќешниот Централен комитет на партијата, потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски даде изјава за медиумите.Изјавата ја пренесуваме интегрално: "ВМРО-ДПМНЕ  одржа историска седница на...

Back To Top