skip to Main Content

Јанкулоска

3

Запрена постапката против судијката Кацарска-постапувала совесно со Јанкулоска

Судскиот совет на Република Северна Македонија известува дека на својата 323-та седница, која се одржа денеска одлучи дека судијката Добрила Кацарска постапувала стручно и совесно...

4

Kривична против Јанкуловска, вработила сопруга на висок полициски функционер во МВР

Секторот за внатрешни работи Куманово, до Основното јавно обвинителство Куманово, поднесе кривична пријава против Гордана Јанкуловска (43) од Скопје поради постоење основи на сомнение за...

Back To Top