skip to Main Content

Актуелно

5

Нападот врз медиумските работници ќе се третира исто како напад врз службено лице

Министерот за правда Бојан Маричиќ на денешната прес-конференција објави дека во Владата поминале измените на Кривичниот законик, со кои заштитата на медиумските работници и жените...

7

Првиот ден на Курбан Бајрам е неработен ден за граѓаните од муслиманската вероисповед

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ („Службен весник  на  РМ„ бр.21/98 и 18/07) 20 Јули, вторник,...

5

Владата го претстави логото за јубилејот – 30 години од независноста на Северна Македонија

На денешната прес-конференција на портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа, беше претставено логото кое ќе се користи по повод јубилејот - 30 години...

Back To Top