Нотаријатот во РСМ – апсурдно писарска професија

Апсурдност, поим кој означува бесмиленост, токму тоа е Нотарската професија, односно народски позната како „писарска професија”. Согласно законот за Нотаријат полека, но со сигурни чекори, оваа професија во нашата држава за жал има многу поголеми права, овластувања и надлежности кои се … Continue reading Нотаријатот во РСМ – апсурдно писарска професија