skip to Main Content

Дескоска: Предметите на СЈО ќе имаат завршница

    4
Дескоска: Предметите на СЈО ќе имаат завршница

Трансферот на предмети кој се случува им ги помати сметките на оние кои посакуваа после 15 септември да нема Специјален јавен обвинител, да нема некој кој ќе ги заврши предметите, да постои институција со блокирани, незавршени предмети уште една година, напиша на својот фејсбук прифил актуелната министерка за правда Рената Дескоска.

-Сега е веќе извесно дека предметите на СЈО ќе продолжат пред судовите. Затоа е бесцелно неконструктивното однесување на било кој во процесот на носење на законот- напиша министерката за правда Дескоска.

4

ТАГОВИ: Дескоска предмети СЈО

Back To Top