skip to Main Content

Девојка се обиде да се самоубие скокајќи од мост

    30
Девојка се обиде да се самоубие скокајќи од мост

Пред петнаесетина минути млада 32- годишна девојка се обиде да посегне по својот живот, скокајќи од мостот кој минува над амбулантата „Пролет“.

Во овој момент полициски инспектор и екипи на МВР се на терен и се врши увид на местото на настанот.

30

ТАГОВИ: МВР самоубиство

Back To Top