skip to Main Content

јавен повик

9

Започна аплицирањето за бескаматни кредити, поддршка за микро, мали и средни претпријатија

Започна аплицирањето за првата бескаматна линија кредити како поддршка за микро, мали и средни претпријатија во справувањето со КОВИД-19. Развојната банка на Северна Македонија на...

2

Промовирани мерките за субвенционирање на соларни колектори и замена на стари прозорци

Деновиве беа објавени јавните огласи за надоместување на дел од трошоците за купени и вградени сончеви термални колекторски системи во домаќинства, за кој се обезбедени...

2

Jавен повик за финансирање проекти и активности од областа на културата во Скопје

Градските власти ги повикуваат сите заинтересирани правни субјекти да аплицираат на распишаниот јавен повик за финансирање проекти и активности од областа на културата, што се...

3

Наскоро истекуваат роковите за јавниот повик за доделување државно земјоделско земјиште

Рокот за доставување документација за јавниот повик за давање под закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост до три хектари истекува на 11 јануари, а...

3

Јавен повик за купување државно земјоделско земјиште под оранжерии

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство го објави вториот јавен повик за доставување понуди за интерес за купување на земјоделско земјиште во државна сопственост под оранжерија и...

7

Јавен повик на Град Скопје за финансирање програми и проекти за млади

Град Скопје распиша јавен повик за финансирање програми и проекти за младите од интерес за Град Скопје за 2018 година. Програмите и проектите, манифестациите и активностите...

Back To Top