skip to Main Content

судења

3

Продолжуваат судењата кои се итни или застаруваат, останатите да се одложат

Владата на Република Северна Македонија на вчерашната седница препорача Судскиот совет и Врховниот суд да ја разгледаат можноста за носење на одлука за одложување на...

3

Запрена постапката против судијката Кацарска-постапувала совесно со Јанкулоска

Судскиот совет на Република Северна Македонија известува дека на својата 323-та седница, која се одржа денеска одлучи дека судијката Добрила Кацарска постапувала стручно и совесно...

5

Судењата од Одделот прекршоци – сообраќај од денеска во стариот Кривичен суд

Сите судења од Одделот прекршоци – сообраќај кои досега се одржуваа во „бараките“ во  близина на Градскиот парк од денеска (1 април) ќе се одржуваат  во старата...

5

Продолжуваат рочиштата „Таргет-Тврдина“, „Тотал“ и „Триста“ на СЈО

Во Основниот суд Скопје 1 Скопје за денеска се закажани нови рочишта за предметите „Таргет-Тврдина“, „Тотал“ и „Триста“ на СЈО. Во предметот „Таргет-Тврдина“ на Специјалното...

Back To Top