skip to Main Content

сообраќајка

15

Секвенци од „супервештачењето” за малиот Давид: Виновен бидејки поминувал на пешачки!

Во прилог Ви презентираме секвенци од супервештачењето, ако така може воопшто да се нарече, а кое е изготвено од тројца професори на Техничкиот факултет во...

4

Кај возачот не е регистрирано присуство на алкохол, лекови или психотропни супстанции

Надлежниот јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје заедно со увидни екипи на Министерството за внатрешни работи денеска во 13.15 минути го заврши увидот на...

2

ОЈО Свети Николе ги истражува причините за сообраќајката помеѓу камион и автобус

Увидните екипи од Министерството за внатрешни работи извршија обезбедување на траги од лице место, а исто така издадена е и наредба за проверка на присуство...

Back To Top