skip to Main Content

рашела мизрахи

3

Поништени решенијата за кадровски промени и овластувања на Рашела Мизрахи

На редовната 9-та седница, која се одржа доцна синоќа, Владата донесе одлука за поништување на решенијата за кадровски промени и овластувања на министерката за труд...

Back To Top