skip to Main Content

развојна банка

9

Започна аплицирањето за бескаматни кредити, поддршка за микро, мали и средни претпријатија

Започна аплицирањето за првата бескаматна линија кредити како поддршка за микро, мали и средни претпријатија во справувањето со КОВИД-19. Развојната банка на Северна Македонија на...

Back To Top