skip to Main Content

права

3

Работниците кои се ослободени од работни обврски имаат право на целосна плата

Здравствената кризна состојба предизвикана од коронавирусот се претвори и во работничка криза, а најзасегнатите групи се хронично болните, родителите на деца до 10 годишна возраст...

6

Предог- закон за унапредување и заштита на правата на немнозинските заедници

Министерката за правда, Рената Дескоска се сретна со директорот на Агенцијата за унапредување на правата на заедниците, г. Илхан Рахман, и заменки-директорот на АОПЗ г....

Back To Top