skip to Main Content

писмо

3

Дескоска: Намерното застарување на предметите е основ за разрешување на судиите

Намерното застарување на предметите е основ за разрешување на судиите, ова е посочено во денешното писмо упатено до претседателите на судовите и претседателот на Судскиот...

3

Писмо од Дескоска за нестручното и несовесното вршење на судиската функција

Актуелната министерката за правда, Рената Дескоска, испрати циркуларно писмо до сите претседатели на судовите и до претседателот на Судскиот совет на Република Македонија во кое...

Back To Top