skip to Main Content

надоместоци

2

Судиите и обвинителите нема да одат на минималец, Уставен ја замрзна уредбата

Уставниот суд на Република Северна Македонија, по вчерашната одржана седница ја известува јавноста дека одлучи да поведе постапка за оценување на уставноста на Уредбата со која...

Back To Top