skip to Main Content

мобинг

6

Апелација потврди дека екс-судијата Панчевски вршел мобинг врз вработен

Поранешниот претседател на Кривичниот суд, Владимир Панчевски е правосилно осуден за мобинг врз вработениот во Кривичниот суд, Горан Стаменковски, кој сè уште е вработен во...

83

Адвокат Маја Ристова: Верувам дека набргу ќе ја имаме првата правосилна пресуда за мобинг

Независно од тоа дали сте жена или маж адвокат, доколку го владеете правото, имате искуство и вештини, ќе предничите пред другите, смета адвокат Маја Ристова...

Back To Top