skip to Main Content

медиуми

2

МИОА ќе обезбедува дневни дозволи за работа на медиумските работници после 21 часот

Согласно мерката на Владата на Република Северна Македонија за ограничено движење, односно воведување на полициски час и обезбедување на сите предуслови за непречена и професионална...

Back To Top