skip to Main Content

медена земја

6

Државата ќе ги подмири трошоците за патување на филмската екипа и Атиџе на доделувањето на Оскарите

Владата на Република Северна Македонија на својата редовна 4-та седница донесе одлука за поништување на решенијата за разрешување на должност вршители на должност и именување...

Back To Top