skip to Main Content

ковид-19

3

МВР во изминатиот период постапувало по 57 случаи за говор на омраза поврзан со Ковид-19

Утрово  во пет часот официјално престана да важи одлуката на Владата која се однесуваше на ограничувањето на движењето на граѓаните, а која беше донесена со...

9

Започна аплицирањето за бескаматни кредити, поддршка за микро, мали и средни претпријатија

Започна аплицирањето за првата бескаматна линија кредити како поддршка за микро, мали и средни претпријатија во справувањето со КОВИД-19. Развојната банка на Северна Македонија на...

Back To Top