skip to Main Content

емил јакимовски

10

Вешто лице-психијатар сведочеше за психичката состојба на Емил Јакимовски

На второто судење против Емил Јакимовски, кое се одржа денеска во основниот кривичен суд во Скопје, сведочеше вешто лице-психијатар, а јавноста беше исклучена од судењето,...

3

ОЈО поднесе обвинение против Емил Јакимовски

Основното јавно обвинителство Скопје до Основниот кривичен суд Скопје поднесе Обвинителен предлог против Емил Јакимовски, поранешен вработен во Централниот регистер, за продолжено кривично дело Загрозување...

Back To Top