skip to Main Content

дипломи

6

Четириесет вработени на МВР со фалсификувани дипломи (видео)

Во Министерството за внатрешни работи биле откриени 40 вработени кои имале фалсификувани дипломи од факултети, откри министерот Оливер Спасовски во неговото гостување во емисијата „Клик-Плус“...

9

Во Брисел почнаа преговори за заемно признавање на дипломите на Балканот

Шест земји од Западен Балкан, меѓу кои и Македонија, почнаа преговори за заемно признавање на стручните квалификации на докторите по медицина, стоматологија, архитектура и на...

Back To Top