skip to Main Content

брифинг

4

Брифинг на кој ќе бидат презентирани новините во врска со Годишната даночна пријава

Управата за јавни приходи ги поканува претставниците на медиумите на брифинг на тема „Граѓани – Навреме регистрирајте се на системот е-Персонален данок e-pdd.ujp.gov.mk“ на кој...

Back To Top