skip to Main Content

апсење

4

Апсење на скопскиот аеродром

На 22.08.2019 во 21,00 часот на Граничниот премин „Меѓународен аеродром-Скопје“, на влез во Република Северна Македонија, по извршена пасошка контрола и проверка во оперативна евиденција...

Back To Top