skip to Main Content

СВР Штип

4

Кривична за полициски службеник кој издал лажен записник

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди до Основното јавно обвинителство Свети Николе поднесе кривична пријава против И.Б. вработен во Секторот за внатрешни...

Back To Top