skip to Main Content

Народна банка

3

Ангеловска: Се преземаат напори за справување со најгорливиот проблем – сивата економија

Република Северна Македонија годинава е најдобра во регионот во однос на препораките на Европска комисија од Програмата за економски реформи, за периодот од мај 2019...

5

Потпишување меморандум за финансиска едукација и инклузија

Народната банка, Министерството за финансии, Комисијата за хартии од вредност, Агенцијата за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување и Агенцијата за супервизија на осигурувањето денеска...

Back To Top