skip to Main Content

МИОА

2

МИОА ќе обезбедува дневни дозволи за работа на медиумските работници после 21 часот

Согласно мерката на Владата на Република Северна Македонија за ограничено движење, односно воведување на полициски час и обезбедување на сите предуслови за непречена и професионална...

4

МИОА го објави предлог текстот на законот за висока раководна служба

Министерството за информатичко општество и администрација, го објави текстот на работната верзија на Предлог законот за висока раководна служба. Од денеска предлогот е достапен на...

Back To Top