skip to Main Content

ЛДП

30

После скандалот со Богоевски, ЛДП иницира легализација на марихуаната

Непосредно после скандалот со пратеникот Богоевски, пратеничката Јулијана Николова од Либерално Демократска Партија (ЛДП), најави дека како пратеничка група ќе иницираат Закон за легализација на...

27

Милевски: Jа научивме историската лекција, Македонија овој пат ќе излезе како победник

Гласајќи за Договорот со Грција ние всушност гласаме за интеграција, гласајќи против, ние се одлучуваме да продолжи статус-кво ситуацијата за Македонија со сите можни ризици...

Back To Top