skip to Main Content

ДОМ

39

Маја Морачанин: Девијантните и криминогени појави кај младите се резултат на состојбите во општеството

Една од најгорливите теми, за која малкумина имаат храброст да говорат е насилството врз жените и воопшто принуденоста на жените се уште да бидат во потчинета положба...

0

Трибина: Каде затајува системот со насилството врз жените и домашното насилство

Во хотелот Best Western Hotel Turist, денеска се одржа Трибина против насилството врз жените и домашното насилство, организирана од Форум на жени на ДОМ, каде модераторот...

Back To Top