skip to Main Content

Бојан Маричиќ

13

Отсега македонските адвокати може да полагаат трансферен испит и да работат со титула адвокат во Англија и Велс

Македонските адвокати отсега може да полагаат трансферен испит и да работат со титула адвокат во Англија и Велс, објави утрово на својот фејсбук профил министерот за...

5

Бојан Маричиќ се огласи на Фејсбук од Брисел (видео)

Во Европската комисија денеска продолжува скринингот на Република Македонија, што претставува подготовка за почеток на преговорите за полноправно членство во Европската Унија. Во рамки на...

Back To Top