skip to Main Content

Актуелно

3

Претставки до медиумски организации за непрофесионално информирање

Министерството за внатрешни работи испрати претставки до Здружението на новинари на Македонија, Советот за етика во медиумите и Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги...

4

Кривична за професорка која навела ученик да полага во име на нејзиниот син

Професорка од Неготино заработи кривична пријава за сторено кривично дело „злоупотреба на службената положба и овластување“, велат од МВР. Надворешната канцеларија за криминалистички работи Неготино...

0

ОЈО ќе ги преземе предметите на СЈО

Јавното обвинителство на Република Северна Македонија на одржаниот Стручен  колегиум на јавните обвинители во Јавното обвинителство на Република Северна Македонија на 05.09.2019 година, го разгледа...

Back To Top