skip to Main Content

Три милиони денари од Владата за „Медена земја“

    5
Три милиони денари од Владата за „Медена земја“

Владата на Република Северна Македонија, на 7-та седница што се одржа во Охрид донесе одлука, во знак на признание на меѓународниот успех, на екипата на документарниот филм „Медена земја“, да им биде доделена награда во висина од 3 милиони денари.

На седницата во Охрид, пред министрите во Владата, амбасадорката на Република Хрватска во нашата земја Нивес Тигањ ја презентираше програмата на Хрватското претседателство со Советот на Европската Унија, во која еден д највисоките приоритети е проширувањето на унијата.

5

ТАГОВИ: медена земја Одлука финансиска поддршка

Back To Top