skip to Main Content

Следи неработен ден – Потоа продолжен викенд

    11
Следи неработен ден – Потоа продолжен викенд

Денот на Македонската револуционерна борба – 23 Октомври е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Од Министерството на граѓаните им го честитаат Денот на Македонската револуционерна борба.

Ни остана уште продолжен викенд до крајот на 2019 година, а тој ќе го имаме дури до декември, односно. На 8. декември, недела паѓа празникот Св. Климент Охридсски, кој ќе се премести за понеделник, со што се добива продолжен викенд.

11

ТАГОВИ: 23 октомври неработен ден

Back To Top