skip to Main Content

Се забранува движење на населението во периодот од 21 до 06 часот секој ден

    2
Се забранува движење на населението во периодот од 21 до 06 часот секој ден
2

ТАГОВИ: Влада мерки полициски час спасовски

Back To Top