skip to Main Content

Прибе: Владеењето на правото е важно во процесот на евроинтеграциите

    4
Прибе: Владеењето на правото е важно во процесот на евроинтеграциите

Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски вчера оствари средба со Рајнхард Прибе, поранешен директор во Европската Комисија и предводник на групата експерти за системски прашања од областа на владеењето на правото

На средбата, Прибе го запозна претседателот Пендаровски со тековните ангажмани и планови. Поранешниот директор во ЕК ја нагласи важноста на владеењето на правото во процесот на евроинтеграциите.

4

ТАГОВИ: Пендаровски право прибе

Back To Top