skip to Main Content

Потпишани три билатерални договори со Казахстан

    8
Потпишани три билатерални договори со Казахстан

Актуелната министерка за правда, Рената Дескоска, на својот профил на Фејсбук информираше за три билатерални договори кои се потишани денеска, а се однесуваат на меѓународна соработка со Република Казахстан.

8

ТАГОВИ: договори Казахстан

Back To Top