skip to Main Content

Осми декември неработен ден за сите граѓани

    2
Осми декември неработен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека согласно со Законот за празниците 8 декември (сабота), ,,Св. Климент Охридски”, е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Истовремено, Mинистерството за труд и социјална политика на сите граѓани на Република Македонија им го честита празникот „Св.Климент Охридски”.

2

ТАГОВИ: „Св.Климент Охридски” неработен ден празник

Back To Top