skip to Main Content

Осма меѓународна истражувачка конференција во организација на Народна Банка

    2
Осма меѓународна истражувачка конференција во организација на Народна Банка

На 30-31 март 2020 година Народната Банка на Република Македонија ќе ја оддржи осмата традиционална истражувачка конференција. Оваа конференција се организира во чест на монетарната независност на земјата. Оваа година конференцијата ќе биде во заедничка организација со Европската Инвестициона Банка.

Народната Банка на Република Македонија ги повикува сите заинтересирани да се пријават на следниот линк: https://www.nbrm.mk/ns-newsarticle-8th-research-conference—call-for-papers.nspx

2

ТАГОВИ: НБРМ

Back To Top