skip to Main Content

Осамна транспарент: Кој го штити Златко Кубус?

    8
Осамна транспарент: Кој го штити Златко Кубус?

Осамна транспарент на надвозник во Скопје наменет за архитектот Златко Тодоров, сопственик на градежната компанија „Кубус“.

-Кој го штити Златко Кубус во судот и обвинителство- пишува на транспарент поставен на надвозник во Скопје.

 

 

8

ТАГОВИ: Златко Кубус

Back To Top