skip to Main Content

Опожарена семејната куќа на јавен обвинител од Кичево

    3
Опожарена семејната куќа на јавен обвинител од Кичево

Основното јавно обвинителство Кичево со екипа од Министерството за внатрешни работи изврши увид на местото на настанот. Издадени се наредби за подигање примероци од експлозивната материја која е предадена на вештачење. Обвинителството  врши проверка и на видео записите од  камери поставени на околните објекти.

Се преземаат дејствија во континуитет за целосно расчистување на настанот и пронаоѓање на сторителот.

3

ТАГОВИ: јавен обвинител Кичево пожар

Back To Top