skip to Main Content

Нападната вработена на Токсикологија

    4
Нападната вработена на Токсикологија

Вработена во комплексот клиники „Мајка Тереза“ на Oдделот за Токсикологија била нападната од страна на едно лице на работното место.

МВР соопшти дека се работи за 38-годишна жена, која во моментот на нападот си ги извршувала своите работни задачи.

Полицијата работи на расчистување на случајот.

4

ТАГОВИ: МВР напад Токсикологија

Back To Top