skip to Main Content

Министерката за правда ги врачи уверенијата за положен правосуден испит

    9
Министерката за правда ги врачи уверенијата за положен правосуден испит

Актуелната министерка за правда Рената Дескоска синоќа ги врачи уверенијата за положен правосуден испит положен во октомвриската сесија, а наедно на својот профил на Фејсбук им честита на правниците, со надеж дека ќе ја вршат својата работа чесно и достоинствено.

9

ТАГОВИ: Рената Дескоска уверенија за правосуден испит

Back To Top